Gebruikte materialen

Venice spa’s worden met grote zorg gemaakt van alleen de best geselecteerde materialen. Alles is tot in detail uitgewerkt en uitvoerig getest. Venice voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem is van het merk Balboa. Dit merk staat wereldwijd bekend als het beste systeem op dit gebied. Het is eenvoudig te bedienen en misschien nog wel belangrijker; het heeft de minste storingen in vergelijking met andere merken. Op deze manier bent u verzekerd van een optimaal functionerend besturingssysteem.

Materialen

Alle Venice spa's zijn geïsoleerd met een dikke laag isolatiemateriaal direct tegen de onderkant van de kuip. Dit zorgt voor optimale isolatie en minimaal warmte verlies. Tevens is er aan de binnenkant van de kunstof buitenpanelen isolatiefolie geplaatst, wat voor dubbele isolatie zorgt. ook heeft de spa een dubbele bodem. Hierdoor blijven de gebruikskosten minimaal.

De basis

Alle Venice spa’s zijn gebouwd op een sterk en solide houten frame. Dit houten frame is natuurlijk geheel geimpregneerd voor maximale bescherming. De ombouw is bevestigd op een frame dat onder hoge druk is gemaakt en de onderkant van de baden is afgedicht met vochtbeschermend materiaal.

Kuip van Aristech

De kuip is het belangrijkste onderdeel van de spa. Daarom zijn alle kuipen van Venice gemaakt van acrylaat door Aristech Acrylics uit Amerika. Dit materiaal is speciaal ontworpen, uitvoerig getest en gegarandeerd van blijvende kwaliteit. Het bestaat uit verschillende lagen geweven glasfiber in combinatie met een compacte urethaan isolatie. Deze samenstelling vormt een ontzettend sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden. Daar komt nog eens bij dat het materiaal heel eenvoudig te onderhouden is.